Anarkismista

"Kaikki ovat nähneet anarkismin kuuluisimman symbolin: A-kirjaimen ympyrässä.

Harvempi tietää, että kyseinen ympyrä on O-kirjain, ja viittaa englanninkieliseen order-sanaan. ”Anarchy is order”, niin kuin sanoi Pierre-Joseph Proudhon jo melkein kaksisataa vuotta sitten.

Kautta aikojen mustamaalattu anarkismi on todellisuudessa mitä ihmisystävällisimpiä ideologioita. Anarkistit ovatkin julkaisseet lukuisia johdatuksia anarkismiin yrityksenään taistella milloin mitäkin propagandakoneistoa vastaan.

Tämä on yksi tunnetuimmista modernin anarkismin esittelyistä. Se on lyhyt, mutta kattava. Yksinkertainen, mutta perusteltu. Nicolas Walterin Anarkismista kuuluu jo anarkistisen kirjallisuuden klassikoihin.

Kollektiivi Kolera on viimein taittanut tämän teoksen kansien väliin. Teoksesta voi nauttia niin anarkismista tietämätön kuin paljonkin aiheesta lukenut – Nicolas Walterin tapa kiteyttää ajatuksia on kuin sarja täsmälaukauksia poliitikkojen päihin."

Hinta: 8 e
Pehmeäkantinen, Kolera 2014
Ilmainen PDF:n latauslinkki nuukaksi tai köyhäksi itseään kokevalle väestönosalle

tilausohjeet

Tiesitkö, että ostaessasi kirjan kirjakaupasta tai nettikaupasta, 46% kirjan hinnasta menee välitysfirmalle? Kun mukaan lasketaan jälleenmyyjän kakun pala, niin alle 50% maksamasi hinnasta menee kustantajalle, jonka täytyy tästä summasta maksaa kirjailijalle sekä kirjan painohinta. Katkaise välikädet, tue pienkustantamoa ostamalla suoraan siltä ja säästä.

Olemme päättäneet pitää tilaussysteemimme manuaalisena ja vapaamuotoisena. Tilata voi lähettämällä sähköpostia osoitteeseen allas(ät)kolera-kollektiivi.fi. Muista kirjoittaa osoitteesi, nimesi, puhelinnumerosi ja haluamiesi kirjojen määrät. Vastaamme, kun tilaus on käsitelty, ja lähetämme laskun kirjojen mukana. Postitus ei maksa tilaajalle mitään.

Meille on myös tärkeää, että kirjamme olisivat kaikkien saatavilla, myös taloudellisesti niukempia aikoja eläville. Siksi tilauksesta saa 30% alennuksen lähettämällä tilaus kirjeitse osoitteeseen Kolera-kollektiivi, Linnankatu 24, 20100 Turku. Tämä koskee vain yksityisasiakkaita. Kirjamme ovat myös ladattavissa ilmaiseksi PDF-tiedostoina.

Kolera toivottaa lukuhetkiä.