Kanarialintu kaivoksessa

"Pelko lamauttaa juurevan ajattelun, vimmaisen keskustelun, itse itseään määrittelevän toiminnan. Pidämme yllä teatteria, milloin aktivisteina, milloin suuromistajina.

Kädessäsi oleva kirja on analyysi eriarvoistavaa, tuhoavaa kehitystä vastaan suunnatusta ajattelusta. Miksi sen tossut jäävät jatkuvasti kiinni lähtötelineisiin? Onko demokratia jo niin täydellinen vankila, että vangit sulkevat itse itsensä selleihin, heittävät vapaaehtoisesti avaimet ikkunoista ulos?

Viherkapitalismin anastama henkinen, älyllinen, fyysinen, taloudellinen ja poliittinen tila voidaan vallata siirtämällä se takaisin epäkaupallisen alueelle. Muuta keinoa ei ole. Ihminen kuluttajasta takaisin ihmiseksi. Kokemus tavarasta takaisin kokemukseksi. Luonto tuotantoresurssista takaisin luonnoksi."

kirjoittanut Jouko Kämäräinen ja Sakari Laurila

LOPPUUNMYYTY
Pehmeäkantinen, Kolera 2014
Ilmainen PDF:n latauslinkki nuukaksi tai köyhäksi itseään kokevalle väestönosalle

tilausohjeet

Tiesitkö, että ostaessasi kirjan kirjakaupasta tai nettikaupasta, 46% kirjan hinnasta menee välitysfirmalle? Kun mukaan lasketaan jälleenmyyjän kakun pala, niin alle 50% maksamasi hinnasta menee kustantajalle, jonka täytyy tästä summasta maksaa kirjailijalle sekä kirjan painohinta. Katkaise välikädet, tue pienkustantamoa ostamalla suoraan siltä ja säästä.

Olemme päättäneet pitää tilaussysteemimme manuaalisena ja vapaamuotoisena. Tilata voi lähettämällä sähköpostia osoitteeseen allas(ät)kolera-kollektiivi.fi. Muista kirjoittaa osoitteesi, nimesi, puhelinnumerosi ja haluamiesi kirjojen määrät. Vastaamme, kun tilaus on käsitelty, ja lähetämme laskun kirjojen mukana. Postitus ei maksa tilaajalle mitään.

Meille on myös tärkeää, että kirjamme olisivat kaikkien saatavilla, myös taloudellisesti niukempia aikoja eläville. Siksi tilauksesta saa 30% alennuksen lähettämällä tilaus kirjeitse osoitteeseen Kolera-kollektiivi, Linnankatu 24, 20100 Turku. Tämä koskee vain yksityisasiakkaita. Kirjamme ovat myös ladattavissa ilmaiseksi PDF-tiedostoina.

Kolera toivottaa lukuhetkiä.