Liikennevaloja eksyneille

Rita Dahlin kuudes kokoelma Liikennevaloja eksyneille on häpeilemätön ja moniulotteinen runoeepos, joka viiltää nykyajan mahalaukun auki niin, että sieltä näkyvät vuosikymmentakaisetkin ateriat. Teos poraa yhteiskuntamme rakenteita yhtä armottomasti kuin yhteiskunta yksilöitään. Tyylillisesti kokoelmassa mennään aforismista proosarunoon ja jopa proosaan, kuvarunoa, kollaasia, Languagea ja found objectia (ja mediaa) unohtamatta.

Rita Dahl (s. 1971) on julkaissut toistakymmentä fakta- ja fiktioteosta, käännöksiä ja toimitustöitä. Koulutukseltaan hän on valtiotieteiden ja filosofian maisteri. Hän on opiskellut myös avoimessa Sibelius-Akatemiassa ja Metropoliassa.

Hinta: 14 e
Pehmeäkantinen, Kolera 2015
Tilauslinkki rikkaaksi ja laiskaksi itseään kokevalle väestönosalle.
Ilmainen PDF:n latauslinkki nuukaksi tai köyhäksi itseään kokevalle väestönosalle

tilausohjeet

Tiesitkö, että ostaessasi kirjan kirjakaupasta tai nettikaupasta, 46% kirjan hinnasta menee välitysfirmalle? Kun mukaan lasketaan jälleenmyyjän kakun pala, niin alle 50% maksamasi hinnasta menee kustantajalle, jonka täytyy tästä summasta maksaa kirjailijalle sekä kirjan painohinta. Katkaise välikädet, tue pienkustantamoa ostamalla suoraan siltä ja säästä.

Olemme päättäneet pitää tilaussysteemimme manuaalisena ja vapaamuotoisena. Tilata voi lähettämällä sähköpostia osoitteeseen allas(ät)kolera-kollektiivi.fi. Muista kirjoittaa osoitteesi, nimesi, puhelinnumerosi ja haluamiesi kirjojen määrät. Vastaamme, kun tilaus on käsitelty, ja lähetämme laskun kirjojen mukana. Postitus ei maksa tilaajalle mitään.

Meille on myös tärkeää, että kirjamme olisivat kaikkien saatavilla, myös taloudellisesti niukempia aikoja eläville. Siksi tilauksesta saa 30% alennuksen lähettämällä tilaus kirjeitse osoitteeseen Kolera-kollektiivi, Linnankatu 24, 20100 Turku. Tämä koskee vain yksityisasiakkaita. Kirjamme ovat myös ladattavissa ilmaiseksi PDF-tiedostoina.

Kolera toivottaa lukuhetkiä.