Ravintokahleet

“Älä kerrokaan. Kyllä minä sen sitten huomaan. Tulet kaipaamaan elämääsi elokuvamaisia käännekohtia. Älä. Elokuvassa ne kestävät ehkä vartin, pari, ennen loppukohtausta. Elämä kaipaisi erikoistehosteita. Sitten kun konttaat asfaltilla rystyset halki ja pää täynnä onnellisia loppuja, saatat huomata, että tässä pätkässä sinä et ole päähenkilö. Vaikka sopimuksessa lukisi mitä.”

Luonto pureutuu betoniin ja betoni luontoon. Entä ihminen, joka jää väliin sätkimään? Luonnon hylkäämänä ja kaupunkinsa runtelemana hän istuu junassa ja kokee elämänsä kaavaa. Arkeaan. Siihen ihmiselon ja -arjen absurdiuteen Ravintokahleet porautuu kauniisti pilkaten.

Ravintokahleet on Juha Väisäsen (s.1991) esikoisteos, joka yhdistää proosaa ja runoutta.

Hinta: 12 e
Pehmeäkantinen, Kolera 2015
Tilauslinkki rikkaaksi ja laiskaksi itseään kokevalle väestönosalle.
Ilmainen PDF:n latauslinkki nuukaksi tai köyhäksi itseään kokevalle väestönosalle

tilausohjeet

Tiesitkö, että ostaessasi kirjan kirjakaupasta tai nettikaupasta, 46% kirjan hinnasta menee välitysfirmalle? Kun mukaan lasketaan jälleenmyyjän kakun pala, niin alle 50% maksamasi hinnasta menee kustantajalle, jonka täytyy tästä summasta maksaa kirjailijalle sekä kirjan painohinta. Katkaise välikädet, tue pienkustantamoa ostamalla suoraan siltä ja säästä.

Olemme päättäneet pitää tilaussysteemimme manuaalisena ja vapaamuotoisena. Tilata voi lähettämällä sähköpostia osoitteeseen allas(ät)kolera-kollektiivi.fi. Muista kirjoittaa osoitteesi, nimesi, puhelinnumerosi ja haluamiesi kirjojen määrät. Vastaamme, kun tilaus on käsitelty, ja lähetämme laskun kirjojen mukana. Postitus ei maksa tilaajalle mitään.

Meille on myös tärkeää, että kirjamme olisivat kaikkien saatavilla, myös taloudellisesti niukempia aikoja eläville. Siksi tilauksesta saa 30% alennuksen lähettämällä tilaus kirjeitse osoitteeseen Kolera-kollektiivi, Linnankatu 24, 20100 Turku. Tämä koskee vain yksityisasiakkaita. Kirjamme ovat myös ladattavissa ilmaiseksi PDF-tiedostoina.

Kolera toivottaa lukuhetkiä.