Torasäkeet - Susinukke Kosola (toim.)

Mikä yhdistää Tapani Kinnusta, Matti Laitista, Artemis Kelosaarta, Asko Lehtosta, Harri Hertellia, Helianne Kalliota, Juha Kulmalaa, Kasper Salosta, Lasse Hauerwaasia, Markku Aaltoa, Rita Dahlia, Robert Meriruohoa, Silene Lehtoa, Teemu Mäkeä, Veera Kivijärveä, Vesa Haapalaa, Vilja-Tuulia Huotarista, Virpi Alasta, J.K Ihalaista, Klaus Maunukselaa, Teemu Mannista, Tommi Parkkoa, Marko Laihista, Elina Lainea ja Susinukke Kosolaa? Vastaus on runous ja yhteiskunta, ja nyt myös tämä antologia.

Mikä on yhteiskunnallista runoutta? Onko yhteiskunnallinen runous oksymoroni vai väistämätön tosiasia? Mitä yhteiskunta loppujen lopuksi tarkoittaa, ja mikä on siinä toimivan runoilijan rooli ja merkitys? Torasäkeet antaa puheenvuoron 26:lle runouden kentän toimijalle, jotka avaavat itsensä, runoutensa ja ympäröivän yhteiskunnan verkkoa lyhyin puheenvuoroin. Samalla Torasäkeet kartoittaa Suomen runokentän tyylillistä moninaisuutta.

Hinta: 12 e
Pehmeäkantinen, Kolera 2015
Tilauslinkki rikkaaksi ja laiskaksi itseään kokevalle väestönosalle.
Ilmainen PDF:n latauslinkki nuukaksi tai köyhäksi itseään kokevalle väestönosalle

tilausohjeet

Tiesitkö, että ostaessasi kirjan kirjakaupasta tai nettikaupasta, 46% kirjan hinnasta menee välitysfirmalle? Kun mukaan lasketaan jälleenmyyjän kakun pala, niin alle 50% maksamasi hinnasta menee kustantajalle, jonka täytyy tästä summasta maksaa kirjailijalle sekä kirjan painohinta. Katkaise välikädet, tue pienkustantamoa ostamalla suoraan siltä ja säästä.

Olemme päättäneet pitää tilaussysteemimme manuaalisena ja vapaamuotoisena. Tilata voi lähettämällä sähköpostia osoitteeseen allas(ät)kolera-kollektiivi.fi. Muista kirjoittaa osoitteesi, nimesi, puhelinnumerosi ja haluamiesi kirjojen määrät. Vastaamme, kun tilaus on käsitelty, ja lähetämme laskun kirjojen mukana. Postitus ei maksa tilaajalle mitään.

Meille on myös tärkeää, että kirjamme olisivat kaikkien saatavilla, myös taloudellisesti niukempia aikoja eläville. Siksi tilauksesta saa 30% alennuksen lähettämällä tilaus kirjeitse osoitteeseen Kolera-kollektiivi, Linnankatu 24, 20100 Turku. Tämä koskee vain yksityisasiakkaita. Kirjamme ovat myös ladattavissa ilmaiseksi PDF-tiedostoina.

Kolera toivottaa lukuhetkiä.