Tuleva kapina

Tuleva kapina on alun perin ranskalaisen Näkymättömän komitean vuonna 2007 julkaisema vallankumouksellinen pamfletti. Teos aiheutti paheksuntaa amerikkalaisissa konservatiiveissa asti. Tulevaa kapinaa voikin jo tässä vaiheessa pitää jälkivasemmistolaisen filosofian ja käytännön yhtenä kulmakivenä.

“Tänä päivänä Länsi on jenkkisotilas, joka syöksyy Fallujaan M1 Abrams -tankilla heavymetallin soidessa täysillä. Se on Mongolian tasangoille eksynyt, kaikkien pilkkaama turisti, joka takertuu luottokorttiinsa ainoana henkireikänään. Se on Go-pelin nimeen vannova toimitusjohtaja. Se on nuori tyttö, joka etsii onneaan vaatteista, pojista ja kosteusvoiteista. Se on sveitsiläinen aktivisti, joka matkustaa maapallon kaikkiin kolkkiin osoittamaan solidaarisuutta kaikille maailman kapinallisille – kunhan heidät on ensiksi kukistettu. Se on espanjalainen, joka vähät välittää poliittisesta vapaudestaan sen jälkeen, kun hänelle on annettu seksuaalinen vapaus. Se on taideharrastaja, joka haluaa kaikkien pidättävän henkeään ”modernin neron” edessä – surrealismista wieniläiseen aktionismiin, kaikki kamppailevat keskenään siitä, kuka parhaiten sylkäisee sivilisaation kasvoille. Se on kyberneetikko, joka on löytänyt realistisen tietoisuusteorian buddhalaisuudesta, ja kvanttifyysikko, joka toivoo, että hindujen metafysiikan parissa puuhastelu innoittaisi uusiin tieteellisiin löytöihin.

Länsi on sivilisaatio, joka on yhdellä strategialla selviytynyt kaikista oman romahduksensa profetioista.”

Hinta: 12 e
Pehmeäkantinen, Kolera 2016
Tilauslinkki rikkaaksi ja laiskaksi itseään kokevalle väestönosalle.
Ilmainen PDF:n latauslinkki nuukaksi tai köyhäksi itseään kokevalle väestönosalle

tilausohjeet

Tiesitkö, että ostaessasi kirjan kirjakaupasta tai nettikaupasta, 46% kirjan hinnasta menee välitysfirmalle? Kun mukaan lasketaan jälleenmyyjän kakun pala, niin alle 50% maksamasi hinnasta menee kustantajalle, jonka täytyy tästä summasta maksaa kirjailijalle sekä kirjan painohinta. Katkaise välikädet, tue pienkustantamoa ostamalla suoraan siltä ja säästä.

Olemme päättäneet pitää tilaussysteemimme manuaalisena ja vapaamuotoisena. Tilata voi lähettämällä sähköpostia osoitteeseen allas(ät)kolera-kollektiivi.fi. Muista kirjoittaa osoitteesi, nimesi, puhelinnumerosi ja haluamiesi kirjojen määrät. Vastaamme, kun tilaus on käsitelty, ja lähetämme laskun kirjojen mukana. Postitus ei maksa tilaajalle mitään.

Meille on myös tärkeää, että kirjamme olisivat kaikkien saatavilla, myös taloudellisesti niukempia aikoja eläville. Siksi tilauksesta saa 30% alennuksen lähettämällä tilaus kirjeitse osoitteeseen Kolera-kollektiivi, Linnankatu 24, 20100 Turku. Tämä koskee vain yksityisasiakkaita. Kirjamme ovat myös ladattavissa ilmaiseksi PDF-tiedostoina.

Kolera toivottaa lukuhetkiä.